Wito
|
 |
« : Sierpieñ 26, 2012, 20:10:17 » |
|
Siema No to może ja zacznę od siebie. Na imię mam Witek, mam 22lata, pochodzę z Twardorzeczki obok Żywca ale obecnie mieszkam w Krakowie ponieważ studiuje na III roku zarządzanie  Poza L2 gram też w jakąś dziwną grę przeglądarkową footbalteam 2  Moje hobby poza komputerem to jazda na rowerze, wspinaczka, oraz hodowla ptaszników których obecnie mam 11, ze zwierząt mam jeszcze 15-to letniego żółwia czerwonolicego, psa, oraz za jakiś czas będę miał skorpiona  Dodatkowo zbieram kasę na motocykl turystyczny, który może kupię sobie po zimie, nie tej to po następnej 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 26, 2012, 20:12:14 wys³ane przez Wito »
|
|
|
|
|
Pegout
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 26, 2012, 21:22:35 » |
|
Hej Nazywam siê Bartosz, mam 19 lat, pochodzê z £azisk Górnych obok Katowic. Chodzê do czwartej klasy Technikum o kierunku mechatronik, co by³o z³ym wyborem, poniewa¿ nie krêci mnie, bo w przysz³o¶ci bêdê studiowa³ psychologiê. W Lineage II gram praktycznie od 7 lat z przerwami. Moj± ulubion± klas± w grze jest Temple Knight. Gdy nie gram w L2 to swój czas na kompie spêdzam przy Call of Duty 2 / Modern Warfare 3. Moje hobby poza komputerem to jazda na rowerze, ezoteryka oraz s³uchanie muzyki wszelkiego rodzaju. Najchêtniej s³ucham rocka (Disturbed, Three Days Grace, Breaking Benjamin, Limp Bizkit, Red, Rise Against), metalu (Amon Amarth, Arch Enemy, As I Lay Dying, Bullet for My Valentine, Children of Bodom, Dark Tranquillity, Dead by April, Ensiferum, Epica, In Flames, Insomnium, Kalmah, Nightwish, Norther, Scar Symmetry, Soilwork, Sonata Arctica, Swallow the Sun, Trivium, Within Temptation), rapu (Peja, Chada, 50 Cent, Eminem, Ludacris, DMX, 2pac, X-Zibit, Dr. Dre, Chamillionaire, Mobb Deep), popu (Michael Jackson, Akon, Westlife), techna, trance, house (nowo¶ci oraz Qlimax). No wiêc to by chyba by³o na tyle. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Kanade
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 26, 2012, 21:34:27 » |
|
Ohayou! Nazywam siê Radek, mam 18 (nied³ugo 19) lat, mieszkam w Pruszkowie Mazowieckim obok Warszawy. W L2 pocinam od jaki¶ 5 lat, tyle ¿e z przerwami, uwielbiam ownic Gladem ;P. Je¿eli chodzi o moje zainteresowania to s± 2 g³ówne: Japonia i wiele rzeczy z ni± zwi±zanych np: Anime, muzyka, jêzyk, kultura tego kraju oraz psychologia. Staram siê czytaæ, uczyæ siê psychologii/ japoñskiego na w³asn± rêkê. Traktuje to jako hobby bo studia o takich kierunkach w Warszawie s± dla mnie nieosi±galne (najwyra¼niej jestem za g³upi ;/) Od tego roku zaczynam studiowaæ zaocznie Obrone narodow± w Wojskowej Akademii Technicznej. Je¿eli chodzi o inne zainteresowania to zawsze by³o to MMORPG, sztuka manipulacji, hipnozy, Obee itd. imprezy, g³ównie domówki, nie przepadam za klubami, oraz kobity rzecz jasna! Tak jak Peguot w wolnych chwilach gram w Cod 2  To tak krótko o mnie Sayonara!
|
|
|
|
|
|
|
Mikelo
Zarz±d
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 136
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 26, 2012, 22:46:19 » |
|
Yo, Nazywam sie Michael (Majkel, z tad tez moj nick), mam 19 lat i wlasnie raduje sie ze skonczylem cykl szkolny raz na zawsze. Skonczylem LO o profilu biol-chem-fiz co bylo zlym wyborem. Mieszkam obecnie w Warszawie od 6 lat. Wychowalem sie w Łowiczu, ktory mozecie kojazyc z dzemow. W L2 gram od 4 lat. Zaczalem na Dragonie x15 gdzie poznalem Pegouta. Swoja postac odkrylem na pvp serwerze okolo rok temu. Soul Breaker to moja ulubiona postac. Jezeli chodzi o hobby hm, nie jest ono latwe, ale lubie uczyc sie umiejetnosci innych ludzi ^^ Takze interesuje sie wiekszoscia rzeczy po trochu. Lubie przede wszystkim plywac i rysowac choc ja to rysowaniem nie nazywam, umiem zrysowywac to co widze a sam od siebie z glowy to nie. (mikelolo.deviantart.com). Mam psa Jackiego rasy Jack Russel Terier, ktorego czesto myla z mala krowka. (Anime tez Kanade ;P). Na AWF sie nie dostalem wiec ide prywatnie na Rehabilitacje, ale to jeszcze nie jest pewne. Jezeli chodzi o gry to MMORPG bo kreci mnie rywalizacja i wspolpraca z zywymi osobami, a nie z kompem. Muzyka to samo co Pegout, heh poza rapem.  Do uslyszenia
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 26, 2012, 23:21:39 wys³ane przez Mikelo »
|
|
T0rpeda powraca 
|
|
|
Marian
Klanowicz
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 67
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpieñ 28, 2012, 11:27:33 » |
|
Ekhem... dobra  mam na imiê Mariusz i ju¿ od 22 lat zaszczycam Ciechanów swoj± obecno¶ci±:) Z wykszta³cenia jestem rehabilitantem... jednak z zawodu to sk³adam okapy kuchenne:) W L2 gram od 2-3 lat z przerwami. Swoje pierwsze kroki stawia³em na Orilla x3 z którego przenios³em siê na Oyashiro x2 (tam pozna³em Pegouta i spó³kê... teraz patrzê, ¿e jakie¶ znajome typy to stwierdzi³em, ¿e zaci±gnê siê do klanu  ), potem jakie¶ L2Exy sreksy i masa pomniejszych low ratów, gdzie to majta³em siê z ró¿nymi postaciami, by w koñcu stwierdziæ, ¿e tyrek rox:) Ano... jak to ja mawiam "szukanie hobby, to moje hobby" i wszystko jasne. Lubiê siedzieæ w domu  S³ucham w zasadzie wszystkiego oprócz rapu i hip hopu Nie gram w CoD, tylko w UT:) Hmm.. dobra starczy  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Dex
Klanowicz
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 201
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 01, 2012, 16:22:38 » |
|
Witam wszystkich!  Yay , rozpisalem w Rekrutacji , ale napisze tutaj jeszcze raz , mam 21 lat , studiuje prawo w Sweden , University Of Gothenburg. Bawie sie w rozne sporty extremalne , jak Snowboarding, wspinaczka skałkowa , skoki na bangee , zjazdy do jaskin, nawet raz skoczylem na spadochronie  Scigam sie tutaj w Szwedzkim MotoGP , Honda Repsol Racing Team , 600 RR. W gry gram sporadycznie , ale do L2 mam sentyment , byla to pierwsza moja dluga gra( ok 6 lat ) , jako na PC dlatego mam do niej sentyment , poza tym gram tylko na konsoli w gry wyscigowe (z braku czasu tak naprawde)  Ew, zombie survival jak "The walking dead" , za to ogladam sporo filmow  Muzyczne raczej slucham Polskiej Rapu , takiego jak np. Macca Squad , sporo ragge i oczywiscie starych klasykow jak PFK , Pokachontaz , etc . Czesto jezdza na ogniska , roznego typu imprezy , jak i domowki , generalnie normalnym studentem jestem , lubie i sie napic i przypalic blanta  Takze bede gral tak naprawde tyle ile bede mogl , przez dluzszy okres swojego czasu trenowalem K-1 i MMA , nawet zdobylem mistrzostwo Europy 2008 -> www.kick-boxing.pl / Patryk Maciejewski  Coz moglbym wiecej opisac , mysle , ze lepiej poznamy sie w grze, uwielbiam gry zespolowe , samemu sie gra nudno , tak samo jak w zyciu , pozdrawiam i czekam na start servera  Do tego ogladam sporo Anime i filmow  Ps , skonczylem technikum informatyczne , wiec moge pomoc conieco z forum , ale raczej od strony graficznej 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 01, 2012, 16:31:22 wys³ane przez Dusia »
|
|
 "Odwazni sie zyja wiecznie , lecz ostrozni nie zyja wcale .
|
|
|
Wito
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 01, 2012, 18:39:24 » |
|
Scigam sie tutaj w Szwedzkim MotoGP , Honda Repsol Racing Team , 600 RR. lubie i sie napic i przypalic blanta  Hah gdyby nie ta Szwecja to ju¿ bym numer wzi±³ do Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
Dex
Klanowicz
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 201
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 01, 2012, 19:08:59 » |
|
Haha , mam nadzieje , ze na zlot motocykli mikolajkowych uda mi sie przype³zn±æ do Trojmiasta takze zapraszam  Niestety jeszcze nie wiem ktorego grudnia 
|
|
|
|
 "Odwazni sie zyja wiecznie , lecz ostrozni nie zyja wcale .
|
|
|
Wito
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 01, 2012, 20:37:11 » |
|
Hmm 620km  mo¿e siê uda
|
|
|
|
|
|
|
Vivienne
Klanowicz
Nowy u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 28
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 02, 2012, 11:14:10 » |
|
Hiho Mam na imiê Eryk, w grudniu styknie mi 20, mieszkam w Pucku w ma³ym miasteczku na Pomorzu. Od pi±tku jestem technikiem ekonomist± (uda³o siê zdaæ egzamin ^^ ), maturkê zda³em ale na studia na razie siê nie wybieram. W L2 gram od Hellbound. Obecnie zbieram kasê na jak±¶ wiatrówkê ¿eby wszystkie jaskó³ki i inne ptaki wystrzelaæ, które bombarduj± mój samochodzik na parkingu. Lubiê s³uchaæ muzyki, regularnie ogl±dam Primera Division. Poza l2 gram sobie w cs i lola, a z gier przegl±darkowych w erepublik. My¶lê, ¿e to by by³o na tyle 
|
|
|
|
|
|
|
Aspersin
Klanowicz
Nowy u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 1
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 03, 2012, 20:49:30 » |
|
Witam, Mi na imiê Przemek imam juz 22 wiosenki ma karku. Mieszkam w Ciechanowie na pó³nocnym Mazowszu.Gram od 5 lat z przerwami, aby psychicznie siê nie wypaliæ do gry. Obecnie staram siê studiowaæ  .Sw± osobê skrywa³em w przesz³o pod nickami Quln, Arcan (orilla, pierwszy start), Arrow ( L2 chonicle), no i Aspersin zostanie ( niekiedy ludzie nie umieli przeczytaæ nicku Quln  ), dla znajomych Aspek  . Obdo¶nie zainteresowañ to: Anime(One piece,Fairy Tail, Bleach, Naruto, Naruto Shippuden, Hellsing, Ghost in the Sheel, Shakugan no Shana, Bosuo Renkim, Demonbaine, Angel Beats, Deadman Wonderland, Guilty Crown, Gundam AGE, Ao no Egzorcist, Hagure Yuusha no Estetica, Akikan, High School of Dead ( i narazie co mi na pamiêæ przychodzi); seriale sci-fi (serie Star Treck, Doctor Who, Battlestar Galactica, Eureca, Alphas, Firefly, Grimm, wszystkie 3 serie Stargate,), z muzyki preferuje tu do okresu lat 90`tych + niektóre openingi z animcow (czyli troszle japoñski rock) +do tego DUMBSTEP  , ale nie ka¿dy  . Poza tym czarny humor, sarkazmy, ironie, gry s³owne z ró¿nego rodzaju dwuznaczno¶ciami (s³owotwórstwo jest fajne  ) ogólnie ciê¿kie poczucie humoru. Staram siê dogadywaæ z lud¼mi ale ciê¿ko znoszê ludzi przem±drza³ych i cwaniaków.
|
|
|
|
|
|
|
phantasmata
Klanowicz
Nowy u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 36
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 03, 2012, 23:12:28 » |
|
Hell0 Mam na imię Łukasz  stary i mam nadzieje jary 26 a nawet 28lat... Mieszkam w Kłodzku chociaż najlepsze lata przepijałem we Wrocławiu. W l2 gram już od 6 lat, nawet nie pamiętam na którym serwerze nastąpił początek ale głównie to Raidfight i L2ex. Zainteresowania to broń (jako pracownik sklepu z militariami to obowiązek), muzyka - tu głównie dark ambient, industrial, noise itp (zapraszam na Industrial Festival do Wrocka). Hmm... Filmy... azjatyckie horrory, seriale Twin Peaks, wszytko co związane z Star Trek, Family Guy (Giggli), Drawn Togheter, Garth Marenghi's Darkplace - mistrzostwo  . Były pracownik infolinii, windykacji i help desku w jednym z banków, także rozmów przez słuchawkę nienawidzę ale uznaję jako konieczność  Inspirują mnie takie postacie jak Zapp Barningan, Kpt Hero i Pani Magda ze sklepu Społem. Mam nadzieję, że do 17tego dożyjemy i zownujemy server  PS. przydałaby się jakaś płeć piękna w klanie 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 04, 2012, 00:33:43 wys³ane przez phantasmata »
|
|
|
|
|
Pegout
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 04, 2012, 07:48:38 » |
|
P³eæ piêkna powiadasz? P³eæ mo¿e i piêkna, ale potem by by³o sk³adanie jej wszystkiego, wyrzucanie ludzi bo ona chce, podlizywanie siê na TS i chat itp  I mówiê to z do¶wiadczenia, a nie z powodu, ¿e biorê was za takich  Mój kumpel zdoby³ dziewczyne bo jej Icarus daggera z³o¿y³ i do tej pory s± chyba razem od 2 lat od AdenaGate servera  PS: Z regu³y dziewczyny grajace w Lineage (wogole w cos grajace) to nic ciekawego 
|
|
|
|
|
|
|
Kanade
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 04, 2012, 09:28:50 » |
|